Juraj Herz

Juraj Herz
Povolání: herec

29

Počet fanoušků

Národnost: slovenská
Datum narození: 04. 09. 1934
 

Filmografie

1993 Hloupá Augustina Hloupá Augustina
1993 Císařovy nové šaty Císařovy nové šaty
1981 Upír z Feratu Upír z Feratu
1979 Křehké vztahy Křehké vztahy
1978 Deváté srdce Deváté srdce
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát Netušil
1975 Pacho, hybský zbojník Pacho, hybský zbojník major Kuntz
1975 Holka na zabití Holka na zabití
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel
1966 Dýmky Dýmky Dýmka hercova - William Poker
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1965 Obchod na korze Obchod na korze
1965 Volejte Martina Volejte Martina
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů Kyncl
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá