Juraj Kukura

Juraj Kukura
Povolání: herec

počet fanoušků

55

Národnost: slovenská
Datum narození: 15. 03. 1947
 

Filmografie:

2006 Poslední vlak Poslední vlak
2004 Zděděné štěstí Zděděné štěstí
2000 Král sokolů Král sokolů hradní pán Balador
1998 Vinnetou se vrací Vinnetou se vrací
1995 Jak chutná smrt Jak chutná smrt Karel Kainar
1992 Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý Róbert
1984 Sojky v hlave Sojky v hlave
1982 Přeludy pouště Přeludy pouště
1982 Sůl nad zlato Sůl nad zlato
1980 Triptych o láske Triptych o láske
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1978 Deváté srdce Deváté srdce Aldobrandini
1978 Krutá l'úbosť Krutá l'úbosť 1. - Jašek
1977 Stíny horkého léta Stíny horkého léta
1976 Jeden stříbrný Jeden stříbrný Pitoňák
1976 Koncert pre pozostalých Koncert pre pozostalých Peter Korta
1974 Do zbrane, kuruci! Do zbrane, kuruci! Hamzík
1974 Trofej neznámeho strelca Trofej neznámeho strelca
1974 Deň slnovratu Deň slnovratu Pavol
1972 Javor a Juliana Javor a Juliana hudec
1971 Zlozor Zlozor
1970 Eden a potom Eden a potom Boris
1968 Zběhové a poutníci Zběhové a poutníci
Přidejte se k nám