Karel Augusta

Karel Augusta
Povolání: herec

161

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 20. 06. 1935
 

Filmografie

1998 Plunkett & Macleane Plunkett & Macleane
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky
1994 Divoké pivo Divoké pivo úředník Beránek
1994 Andělské oči Andělské oči velebný pán
1993 Proces Proces
1992 Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu Kadlec
1990 Divoká srdce Divoká srdce
1990 Silnější než já Silnější než já
1988 Čekání na Patrika Čekání na Patrika Šamánek
1988 Kamarád do deště Kamarád do deště Kadlec
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1983 Vítr v kapse Vítr v kapse
1983 Svatební cesta do Jiljí Svatební cesta do Jiljí
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku! Příště budeme chytřejší, staroušku!
1982 Šéfe, to je věc! Šéfe, to je věc!
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1982 Smrt talentovaného ševce Smrt talentovaného ševce
1982 Jak svět přichází o básníky Jak svět přichází o básníky otec Borůvky
1981 Monstrum z galaxie Arkana Monstrum z galaxie Arkana Stelin otec
1981 Evžen mezi námi Evžen mezi námi popelář
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu otec
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci Drozd
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Krakonoš a lyžníci Krakonoš a lyžníci hospodský Trompetr
1980 Romaneto Romaneto
1980 Půl domu bez ženicha Půl domu bez ženicha
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Tvář za sklem Tvář za sklem
1979 Dívka světových parametrů Dívka světových parametrů
1979 Kam nikdo nesmí Kam nikdo nesmí
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Na pytlácké stezce Na pytlácké stezce Ungeler
1979 Zlatí úhoři Zlatí úhoři
1979 Causa Králík Causa Králík Vrána
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Panna a netvor Panna a netvor nápadník
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji hostinský
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ Niederle
1978 Princ a Večernice Princ a Večernice
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“
1977 Sázka na třináctku Sázka na třináctku
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Řeknem si to příští léto Řeknem si to příští léto
1977 Fanda Fanda Standa
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1977 Podivný výlet Podivný výlet
1977 Hodina pravdy Hodina pravdy listonoš
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Zlaté rybky Zlaté rybky
1977 Jak se točí Rozmarýny Jak se točí Rozmarýny řidič náklaďáku
1976 Konečně si rozumíme Konečně si rozumíme otec
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1976 Paleta lásky Paleta lásky Němec v hospodě
1976 Parta hic Parta hic Vokoun
1976 Noc klavíristy Noc klavíristy instalatér Císař zvaný Bidetka
1975 Hřiště Hřiště zákazník
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Profesoři za školou Profesoři za školou
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje domobranec
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Na konci světa Na konci světa strážmistr František Daněk
1975 Romance za korunu Romance za korunu
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Mrázek
1975 Holka na zabití Holka na zabití Muraško
1975 Páni kluci Páni kluci strýc Václav
1974 Kvočny a Král Kvočny a Král řidič
1974 V každém pokoji žena V každém pokoji žena
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů úředník Metrostavu
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... prodavač v bufetu
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje
1974 Holky z porcelánu Holky z porcelánu požárník
1973 Adam a Otka Adam a Otka řidič čistícího vozu
1973 Větrné moře Větrné moře
1973 Zlá noc Zlá noc
1973 Přijela k nám pouť Přijela k nám pouť
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Cesty mužů Cesty mužů řidič Tatry
1972 O Sněhurce O Sněhurce truhlář
1972 Zlatá svatba Zlatá svatba
1972 Morgiana Morgiana dr. Mayer
1971 Psi a lidé Psi a lidé
1971 Černý vlk Černý vlk kuchař
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Princ Bajaja Princ Bajaja
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti biskup
1971 My tři a pes z Pětipes My tři a pes z Pětipes Ludvík
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1970 Takže ahoj Takže ahoj
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti Jan Brda "Marmeláda"
1970 Tvář pod maskou Tvář pod maskou
1970 Lišáci - Myšáci a Šibeničák Lišáci - Myšáci a Šibeničák
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Freddy
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál obhájce
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1956 Váhavý střelec Váhavý střelec