Karel Bělohradský

Karel Bělohradský
Povolání: herec

89

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 17. 11. 1943
 

Filmografie

2003 Nalezený ráj Nalezený ráj
2001 Bazén Bazén strážce
1993 Swing Kids / Swingaři Swing Kids / Swingaři
1991 Kafka Kafka
1991 O zapomnětlivém černokněžníkovi O zapomnětlivém černokněžníkovi
1989 Dva lidi v ZOO Dva lidi v ZOO
1989 Slunce, seno a pár facek Slunce, seno a pár facek
1988 Vlastně se nic nestalo Vlastně se nic nestalo
1987 O princezně Jasněnce a létajícím ševci O princezně Jasněnce a létajícím ševci
1986 Papilio Papilio
1984 Poklad hraběte Chamaré Poklad hraběte Chamaré
1984 Komediant Komediant bratr Majdalenky
1984 Kukačka v temném lese Kukačka v temném lese Kukuckův šofér
1983 Pohádka o putování Pohádka o putování
1983 Oči pro pláč Oči pro pláč taxikář
1982 V týlu nepřítele V týlu nepřítele
1982 Fandy, ó Fandy Fandy, ó Fandy taxikář
1981 Zahrada dětí Zahrada dětí
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 Útěky domů Útěky domů
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1979 Žena pro tři muže Žena pro tři muže
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek
1979 Causa Králík Causa Králík
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Hrozba Hrozba
1978 Sólo pro starou dámu Sólo pro starou dámu
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1978 Pod Jezevčí skálou Pod Jezevčí skálou
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí dělník
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje eskorta
1975 Zrcadlo pro Kristýnu Zrcadlo pro Kristýnu
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu ministrův řidič
1974 Na startu je delfín Na startu je delfín řidič
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů
1974 Kdo hledá zlaté dno Kdo hledá zlaté dno řidič Vyskočil
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Horká zima Horká zima
1973 Větrné moře Větrné moře
1973 Zlá noc Zlá noc
1972 Cesty mužů Cesty mužů řidič Mlejnek
1971 Psi a lidé Psi a lidé
1971 Tatínek na neděli Tatínek na neděli
1971 Svědectví mrtvých očí Svědectví mrtvých očí
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Takže ahoj Takže ahoj
1970 Valerie a týden divů Valerie a týden divů
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1969 Adelheid Adelheid
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc Voják
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice
1968 Královský omyl Královský omyl Vousáč
1968 Farářův konec Farářův konec