Karel Dobrý

Karel Dobrý
Povolání: herec

42

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 02. 05. 1969
 

Filmografie

2009 Ocas ještěrky Ocas ještěrky Čihák
2009 Ženy mého muže Ženy mého muže
2009 Jánošík - Pravdivá historie Jánošík - Pravdivá historie Plavčík
2008 Jménem krále Jménem krále Albert z Jestřebí
2004 Krev zmizelého Krev zmizelého Brand
2004 Devátý den Devátý den Raportführer Bertram
2004 Napola / Hitlerova elita Napola / Hitlerova elita lékař SS
2003 Krysař Krysař Ďábel
2003 PF 77 PF 77
2002 Doktor Živago Doktor Živago Mayakovsky
2001 Deník Anne Frankové / Anna Franková Deník Anne Frankové / Anna Franková velitel
2001 Mlhy Avalonu Mlhy Avalonu
2001 Krysy Krysy
2001 Příběh rytíře Příběh rytíře
2000 Kytice Kytice Zlatý kolovrat - král
2000 Der Lebensborn - Pramen života Der Lebensborn - Pramen života Odillo
1998 Plunkett & Macleane Plunkett & Macleane
1998 Dívka tvých snů Dívka tvých snů Leo
1998 Česká soda Česká soda
1996 Mission: Impossible Mission: Impossible Matthias
1995 Už
1994 Jak si zasloužit princeznu Jak si zasloužit princeznu Nejsilnější