Karel Engel

Karel Engel
Povolání: herec

82

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 28. 05. 1940
 

Filmografie

1993 Záhada hlavolamu Záhada hlavolamu
1988 O zatoulané princezně O zatoulané princezně
1986 Dva na koni, jeden na oslu Dva na koni, jeden na oslu Hoňsobě
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert zápasník
1983 Slunce, seno, jahody Slunce, seno, jahody
1982 Sny o Zambezi Sny o Zambezi
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Temné slunce Temné slunce
1979 Modrá planeta Modrá planeta
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Hrozba Hrozba
1978 Píseň o stromu a růži Píseň o stromu a růži
1978 Čistá řeka Čistá řeka
1978 Lvi salónů Lvi salónů
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Panna a netvor Panna a netvor
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1978 Radost až do rána Radost až do rána
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Malá mořská víla Malá mořská víla zkušený námořník
1976 Parta hic Parta hic Emil
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Drahé tety a já Drahé tety a já
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá...
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Oáza Oáza
1972 Cesty mužů Cesty mužů
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1971 Princ Bajaja Princ Bajaja
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti rváč
1970 Valerie a týden divů Valerie a týden divů
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! gangster
1970 Na kometě Na kometě
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou Flirt se slečnou Stříbrnou
1968 Maratón Maratón
1968 Objížďka Objížďka
1968 Čest a sláva Čest a sláva
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích
1965 Finský nůž Finský nůž muž v saku
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera