Karel Fiala

Karel Fiala
Povolání: herec

15

Počet fanoušků

Národnost: česká
 

Filmografie

1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů
1973 Jakou barvu má láska Jakou barvu má láska
1971 Princ Bajaja Princ Bajaja
1970 Nevěsta Nevěsta
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Velký muž
1968 Muž na útěku Muž na útěku vězeň
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1963 Mykoin PH 510 Mykoin PH 510