Karel Hábl

Karel Hábl
Povolání: herec

85

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 06. 07. 1936
 

Filmografie

2003 Bankrotáři Bankrotáři
1997 Pták Ohnivák Pták Ohnivák
1994 Nexus Nexus dr. Garrison
1993 Mussolini - Cesta k moci Mussolini - Cesta k moci policejní důstojník
1993 Stalingrad Stalingrad
1989 Poutníci Poutníci
1987 Černá punčocha Černá punčocha Klimeš
1987 Kam, pánové, kam jdete? Kam, pánové, kam jdete?
1985 Boj o Moskvu - Agrese, Tajfun Boj o Moskvu - Agrese, Tajfun důstojník - adjutant
1985 Čarovné dědictví Čarovné dědictví rejtar
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert elegán
1983 „Babičky dobíjejte přesně!“ „Babičky dobíjejte přesně!“ opravář
1983 Pohádka o putování Pohádka o putování
1981 Křtiny Křtiny řidič Jarolímek
1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha MUDr. Caudr
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Leť, ptáku, leť! Leť, ptáku, leť!
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba
1977 Všichni proti všem Všichni proti všem
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Pasiáns Pasiáns muž v posteli
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Odysseus a hvězdy Odysseus a hvězdy
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem kosmetik
1975 Město nic neví Město nic neví Hubert
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Na konci světa Na konci světa číšník Ríša
1975 Holka na zabití Holka na zabití člen VB
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Sirius Sirius
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý člen politbyra ÚV KSČ Oto Synek
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu příslušník VB
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1973 Půlnoční kolona Půlnoční kolona
1973 Zatykač na královnu Zatykač na královnu
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda Horowitz
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Princ Bajaja Princ Bajaja
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Pan Tau jde do školy Pan Tau jde do školy sportovec
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah VB
1969 Adelheid Adelheid poručík
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Jarní vody Jarní vody von Rychter
1968 Maratón Maratón SS
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí stucent
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost muž
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1962 Praha nultá hodina Praha nultá hodina
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce mladík
1961 Spadla s měsíce Spadla s měsíce
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století