Karel Heřmánek

Karel Heřmánek
Povolání: herec

80

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 17. 10. 1947
 

Filmografie

2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy Kozí příběh - Pověsti staré Prahy předák/ďábel
2005 Příběhy obyčejného šílenství Příběhy obyčejného šílenství
2001 Otec neznámý Otec neznámý kapitán Outlý
2000 Hurá na medvěda Hurá na medvěda starosta
1999 Musíme si pomáhat Musíme si pomáhat
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky Žorž
1993 Díky za každé nové ráno Díky za každé nové ráno Orest
1993 Stalingrad Stalingrad
1993 Zámek v Čechách Zámek v Čechách
1991 O zapomnětlivém černokněžníkovi O zapomnětlivém černokněžníkovi černokněžník
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla Bulis
1987 Kam, pánové, kam jdete? Kam, pánové, kam jdete? Jan Kolvara
1986 Pěsti ve tmě Pěsti ve tmě Fous
1986 Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců
1986 Smích se lepí na paty Smích se lepí na paty
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Pohlaď kočce uši Pohlaď kočce uši
1985 Druhý tah pěšcem Druhý tah pěšcem Jan Prokop
1985 Dobré světlo Dobré světlo Viktor Průcha
1984 Všechno nebo nic Všechno nebo nic
1984 Šéfe, vrať se! Šéfe, vrať se!
1984 S čerty nejsou žerty S čerty nejsou žerty
1984 Všichni musí být v pyžamu Všichni musí být v pyžamu
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert Hubert
1983 Straka v hrsti Straka v hrsti
1983 Pánská jízda Pánská jízda Erik Petrovic, choreograf
1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle Bulis
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1982 Šéfe, to je věc! Šéfe, to je věc!
1981 Nevera po slovensky Nevera po slovensky Fero
1981 Hadí jed Hadí jed Péťa
1981 Evžen mezi námi Evžen mezi námi Lexa
1981 Počítání oveček Počítání oveček
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Krakonoš a lyžníci Krakonoš a lyžníci pašerák Krakonoš
1979 Kam nikdo nesmí Kam nikdo nesmí Jarýnek
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Žena pro tři muže Žena pro tři muže
1979 Na pytlácké stezce Na pytlácké stezce tramp
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba Udo Vízner
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef první stárek Milín, vnuk dědy Josefa
1975 Hřiště Hřiště Míša
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy