Karel Höger

Karel Höger
Povolání: herec

104

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 17. 06. 1909
 

Filmografie

1975 Vlčí halíř Vlčí halíř
1975 Hřiště Hřiště Turna
1975 Profesoři za školou Profesoři za školou
1975 Lístek do památníku Lístek do památníku František Kalina
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1973 Vodnická pohádka Vodnická pohádka
1973 Třicet panen a Pythagoras Třicet panen a Pythagoras
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně Arnošt z Pardubic
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Romeo a Julie na konci listopadu Romeo a Julie na konci listopadu
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1968 Maratón Maratón generál Rybalko
1968 Čest a sláva Čest a sláva Donovalský
1967 Dita Saxová Dita Saxová Gottlob
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu kapitán Kudrna
1967 Já, spravedlnost Já, spravedlnost dr. Heřman
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka dr. Laburda
1965 Otýlie a 1580 kaněk Otýlie a 1580 kaněk
1965 Zlatá reneta Zlatá reneta
1965 Alibi na vodě Alibi na vodě major Tůma
1962 Pevnost na Rýně Pevnost na Rýně
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá Mistr
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt Ervín Kopal
1961 Florián Florián
1961 Baron Prášil Baron Prášil Cyrano z Bergeracu
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí kapitán Tůma
1960 Srpnová neděle Srpnová neděle
1959 Vláček kolejáček Vláček kolejáček
1959 Ošklivá slečna Ošklivá slečna Štefl
1958 Zde jsou lvi Zde jsou lvi
1958 Hry a sny Hry a sny
1958 Občan Brych Občan Brych Brych
1957 Škola otců Škola otců
1956 Hra o život Hra o život Ota Racek
1956 Nezlob, Kristino! Nezlob, Kristino! Jan Xaver
1956 Jurášek Jurášek MUDr. Mrázek
1956 Dědeček automobil Dědeček automobil
1956 Honzíkova cesta Honzíkova cesta pan řídící
1955 Kam s ním? Kam s ním? básník
1955 Z mého života Z mého života
1955 Jan Žižka Jan Žižka Václav IV.
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě Josef Kučera
1952 Nástup Nástup Trnec
1952 Mladá léta Mladá léta Hubka
1952 Staré pověsti české Staré pověsti české
1951 Kdo je nejmocnější Kdo je nejmocnější
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš
1948 Léto Léto Chvojka
1948 Návrat domů Návrat domů Mareš
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1946 Mrtvý mezi živými Mrtvý mezi živými Valta
1943 Čtrnáctý u stolu Čtrnáctý u stolu Pavel Čtrnáctý
1943 Tanečnice Tanečnice
1942 Okouzlená Okouzlená dr. Pavel Chvojka
1941 Modrý závoj Modrý závoj Robert Holan
1941 Gabriela Gabriela Petr Tuzar
1941 Paličova dcera Paličova dcera Antonín
1941 Turbina Turbina
1940 Za tichých nocí Za tichých nocí