Karel Hovorka st.

Karel Hovorka st.
Povolání: herec

120

Počet fanoušků

Datum narození: 23. 06. 1924
 

Filmografie

1989 Utopím si ho sám Utopím si ho sám
1984 Láska s vůní pryskyřice Láska s vůní pryskyřice
1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1979 Žena pro tři muže Žena pro tři muže
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Stíny horkého léta Stíny horkého léta
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1977 Volání rodu Volání rodu
1976 Paleta lásky Paleta lásky
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa
1975 Vlčí halíř Vlčí halíř
1975 Nevěsta s nejkrásnějšíma očima Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Velké trápení Velké trápení
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku?
1974 Kdo hledá zlaté dno Kdo hledá zlaté dno
1974 Lidé z metra Lidé z metra
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá...
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1970 Nevěsta Nevěsta
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky
1970 Luk královny Dorotky Luk královny Dorotky
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova!
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Maratón Maratón
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Farářův konec Farářův konec
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel
1967 Pension pro svobodné pány Pension pro svobodné pány
1967 Svatba jako řemen Svatba jako řemen
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk...
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Návrat ztraceného syna Návrat ztraceného syna
1966 Znamení raka Znamení raka
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii?
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Strašná žena Strašná žena
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník
1964 Táto, sežeň štěně! Táto, sežeň štěně!
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský
1963 Smrt si říká Engelchen Smrt si říká Engelchen
1962 Kuřata na cestách Kuřata na cestách
1962 Praha nultá hodina Praha nultá hodina
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa
1961 Noční host Noční host
1959 Konec cesty Konec cesty
1956 Kudy kam? Kudy kam?
1956 Neporažení Neporažení
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1954 Dnes večer všechno skončí Dnes večer všechno skončí
1954 Botostroj Botostroj
1954 Ještě svatba nebyla Ještě svatba nebyla
1953 Výstraha Výstraha
1953 Olověný chléb Olověný chléb
1953 Komedianti Komedianti
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk
1952 Zítra se bude tančit všude Zítra se bude tančit všude
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1951 Cesta ke štěstí Cesta ke štěstí
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Případ Dr. Kováře Případ Dr. Kováře
1950 Veselý souboj Veselý souboj
1950 Karhanova parta Karhanova parta
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848