Karel Roden nejml.

Karel Roden nejml.
Povolání: herec

78

Počet fanoušků

Datum narození: 18. 05. 1962
 

Filmografie

2009 Orphan Orphan
2009 Oko ve zdi Oko ve zdi
2009 Holka Ferrari Dino Holka Ferrari Dino
2008 RocknRolla RocknRolla
2008 Hlídač č.47 Hlídač č.47
2008 Jménem krále Jménem krále
2007 Tajnosti Tajnosti
2007 Prázdniny pana Beana Prázdniny pana Beana
2006 Zběsilý útěk Zběsilý útěk
2006 Letní láska Letní láska
2006 The Abandoned The Abandoned
2005 Sklapni a zastřel mě Sklapni a zastřel mě
2005 Poslední výsadek Poslední výsadek
2004 Vaterland - Lovecký deník Vaterland - Lovecký deník
2004 Stůj, ten mobil není tvůj Stůj, ten mobil není tvůj
2003 Mazaný Filip Mazaný Filip
2003 Neprůstřelný mnich Neprůstřelný mnich
2002 Blade II Blade II
2002 Sen Sen
2001 15 minut 15 minut
2001 Paralelní světy Paralelní světy
2001 Věrní abonenti Věrní abonenti
2000 Kytice Kytice
2000 Oběti a vrazi Oběti a vrazi
1999 Kuře melancholik Kuře melancholik
1999 Noční hovory s matkou Noční hovory s matkou
1998 Pasti, pasti, pastičky Pasti, pasti, pastičky
1998 Dvojrole Dvojrole
1998 Čas dluhů Čas dluhů
1997 Pták Ohnivák Pták Ohnivák
1996 Eine kleine Jazzmusik Eine kleine Jazzmusik
1996 Král Ubu Král Ubu
1996 Crackerjack 2 Crackerjack 2
1994 Hrad z písku Hrad z písku
1993 Kanárská spojka Kanárská spojka
1992 Don Gio Don Gio
1992 Zkouška paměti Zkouška paměti
1992 Princezna Fantaghiró 2 Princezna Fantaghiró 2
1991 Corpus delicti Corpus delicti
1990 Silnější než já Silnější než já
1989 Masseba Masseba
1989 Čas sluhů Čas sluhů
1988 Sedem jednou ranou Sedem jednou ranou
1988 Čekání na Patrika Čekání na Patrika
1987 Jak básníkům chutná život Jak básníkům chutná život
1987 Hauři Hauři
1987 Copak je to za vojáka Copak je to za vojáka
1986 Můj hříšný muž Můj hříšný muž
1984 Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze