Karin Dor

Karin Dor
Povolání: herec

13

Počet fanoušků

Rodné jméno: Kätherose Derr
Národnost: německá
Datum narození: 22. 02. 1938
 

Filmografie

1968 Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
1967 Žiješ jenom dvakrát Žiješ jenom dvakrát
1965 Tajemný mnich Tajemný mnich
1965 Vinnetou -  Poslední výstřel Vinnetou - Poslední výstřel
1964 Poslední mohykán Poslední mohykán
1964 Vinnetou - Rudý gentleman Vinnetou - Rudý gentleman
1962 Poklad na Stříbrném jezeře Poklad na Stříbrném jezeře
1957 Kleiner Mann - ganz groB Kleiner Mann - ganz groB