Karol Spišák

Karol Spišák
Povolání: herec

18

Počet fanoušků

Národnost: slovenská
Datum narození: 17. 08. 1941
 

Filmografie

1994 Na krásnom modrom Dunaji Na krásnom modrom Dunaji
1988 Štek Štek
1986 Zakázané uvol'nenie Zakázané uvol'nenie
1982 Pavilón šeliem Pavilón šeliem ředitel
1982 Pomocník Pomocník
1981 Kosenie jastrabej lúky Kosenie jastrabej lúky Jano
1980 Citová výchova jednej Daše Citová výchova jednej Daše Kohút
1975 Život na úteku Život na úteku
1971 Dosť dobrí chlapi Dosť dobrí chlapi
1968 Balada o siedmich obesených Balada o siedmich obesených Werner
1965 Šerif za mrežami Šerif za mrežami
1964 Každý týždeň sedem dní Každý týždeň sedem dní
1963 Kto si bez viny Kto si bez viny Maroš Pavčo