Kathy Bates

Kathy Bates
Povolání: herec

59

Počet fanoušků

Rodné jméno: Kathleen Doyle-Bates
Národnost: americká
Datum narození: 28. 06. 1948
 

Filmografie

2010 Na sv. Valentýna Na sv. Valentýna Susan
2009 Cheri Cheri Madam Peloux
2009 Zrození šampiona Zrození šampiona
2008 Vzájemná objetí Vzájemná objetí
2008 Den, kdy se zastavila Země Den, kdy se zastavila Země
2008 Nouzový východ Nouzový východ Mrs. Helen Givingsová
2007 Santa má bráchu Santa má bráchu
2007 Zlatý kompas Zlatý kompas
2006 Lemra líná Lemra líná Sue
2006 Šarlotina pavučinka Šarlotina pavučinka
2005 Warm Springs Warm Springs
2004 Malá černá skříňka Malá černá skříňka Kippie Kann
2004 Cesta kolem světa za 80 dní Cesta kolem světa za 80 dní královna Viktorie
2004 Pepek námořník Pepek námořník
2004 Most osudu Most osudu markýza
2002 Žít naplno Žít naplno
2002 Love Liza Love Liza
2002 O Schmidtovi O Schmidtovi Roberta Hertzelová
2002 Na křídlech vážky Na křídlech vážky Miriam Belmontová
2001 Psanci Ameriky Psanci Ameriky Ma James
2001 Milionový závod Milionový závod prodavačka veverek - NEUVEDENA
1998 Vodonoš Vodonoš
1998 Žaloba Žaloba
1997 Zrozeni z moře Zrozeni z moře
1997 Titanic Titanic
1995 Dolores Claiborneová Dolores Claiborneová
1993 Dům snů Dům snů
1992 Stíny a mlha Stíny a mlha
1992 Předehra k polibku Předehra k polibku
1992 Svatba, nebo pohřeb Svatba, nebo pohřeb
1991 Smažená zelená rajčata Smažená zelená rajčata
1990 Bílý palác Bílý palác
1990 Dick Tracy Dick Tracy pí. Green
1990 Misery nechce zemřít Misery nechce zemřít Annie Wilkesová
1988 Arthur 2. - S ledem Arthur 2. - S ledem paní Canbyová
1986 Příští ráno Příští ráno
1978 Na svobodě Na svobodě Selma Darin
1971 Taking Off Taking Off