Keanu Reeves

Keanu Reeves
Povolání: herec

46

Počet fanoušků

Rodné jméno: Keanu Charles Reeves
Národnost: americká
Datum narození: 02. 09. 1964
 

Filmografie

2009 Soukromé životy Pippy Lee Soukromé životy Pippy Lee
2008 Street Kings Street Kings
2008 Den, kdy se zastavila Země Den, kdy se zastavila Země Klaatu
2006 Temný obraz Temný obraz
2005 Thumbsucker Thumbsucker
2003 Lepší pozdě nežli později Lepší pozdě nežli později dr. Julian Mercer
2003 Matrix Revolutions Matrix Revolutions Neo
2003 Animatrix Animatrix
2001 Tvrdá hra Tvrdá hra
2001 Listopadová romance Listopadová romance Nelson Moss
2000 Téměř dokonalý zločin Téměř dokonalý zločin
2000 Náhradníci Náhradníci Shane Falco
2000 Sleduje tě vrah Sleduje tě vrah
1999 Matrix Matrix Neo
1997 Ďáblův advokát Ďáblův advokát Kevin Lomax
1996 Líbánky bez ženicha Líbánky bez ženicha Jaks Clayton
1996 Řetězová reakce Řetězová reakce
1995 Procházka v oblacích Procházka v oblacích
1994 Nebezpečná rychlost Nebezpečná rychlost Jack Traven
1993 I na kovbojky občas padne smutek I na kovbojky občas padne smutek Julian Gitche
1993 Mnoho povyku pro nic Mnoho povyku pro nic Don Juan
1993 Malý Buddha Malý Buddha princ Siddhárta
1992 Dracula Dracula Jonathan Harker
1991 Mé soukromé Idaho Mé soukromé Idaho Scott Favor
1990 Julie a její milenci Julie a její milenci Martin Loader
1990 Miluji tě k smrti Miluji tě k smrti Marlon
1989 Rodičovství Rodičovství
1988 Princ z Pensylvánie Princ z Pensylvánie
1988 Nebezpečné známosti Nebezpečné známosti rytíř Dancény
1986 Let Let Tommy
1986 Na břehu řeky Na břehu řeky Matt
1986 Yongblood Yongblood