Keira Knightley

Keira Knightley
Povolání: herec

21

Počet fanoušků

Rodné jméno: Keira Christina Knightley
Národnost: anglická
Datum narození: 26. 03. 1985
 

Filmografie

2008 Vévodkyně Vévodkyně
2008 Na hraně lásky Na hraně lásky Vera Phillips
2007 Hedvábná cesta Hedvábná cesta Hélene Joncourová
2007 Pokání Pokání
2007 Piráti z Karibiku - Na konci světa Piráti z Karibiku - Na konci světa
2006 Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
2005 Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek
2005 Domino Domino Domino Harvey
2004 Svěrací kazajka Svěrací kazajka
2003 Láska nebeská Láska nebeská Juliet
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2002 Doktor Živago Doktor Živago Lara Antipova
2002 Prďoši Prďoši
2001 Princezna zlodějů Princezna zlodějů
2001 Díra Díra
1999 Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba