Kevin Spacey

Kevin Spacey
Povolání: herec

47

Počet fanoušků

Rodné jméno: Kevin Spacey Fowler
Národnost: americká
Datum narození: 26. 07. 1959
 

Filmografie

2009 Muži, co zírají na kozy Muži, co zírají na kozy Larry Hooper
2009 Cvokař Cvokař
2009 Měsíc Měsíc
2008 Nové sčítání hlasů Nové sčítání hlasů Ron Klain
2007 Santa má bráchu Santa má bráchu
2006 Superman se vrací Superman se vrací
2005 Mimo zákon Mimo zákon Levon Wallace
2004 Za mořem Za mořem
2003 Svět podle Lelanda Svět podle Lelanda
2002 Austin Powers: Goldmember Austin Powers: Goldmember Dr. Zloun v "Austinopičkách"
2002 Život Davida Galea Život Davida Galea
2001 Svět podle Prota Svět podle Prota
2001 Ostrovní zprávy Ostrovní zprávy Quoyle
2000 Rafinovaný zloděj Rafinovaný zloděj
2000 Pošli to dál Pošli to dál
1999 Bomba kšeft Bomba kšeft
1998 Život brouka Život brouka
1998 Vyjednavač Vyjednavač
1997 Půlnoc v zahradě dobra a zla Půlnoc v zahradě dobra a zla
1997 L. A. - Přísně tajné L. A. - Přísně tajné Jack Vincennes
1996 Al Pacino - Richard III. Al Pacino - Richard III. Buckingham
1995 Smrtící epidemie Smrtící epidemie
1995 Sedm Sedm
1995 Obvyklí podezřelí Obvyklí podezřelí
1994 Mezi žraloky Mezi žraloky
1994 Nezvaný host Nezvaný host Lloyd
1994 Velký závod Velký závod
1992 Konkurenti Konkurenti John Williamson
1992 Ochotní dospělí Ochotní dospělí Eddy Otis
1991 Advokát chudých / Darrow Advokát chudých / Darrow Clarence Darrow
1990 Henry & June Henry & June Richard Osborn
1989 Táta Táta
1989 Nevidím zlo, neslyším zlo Nevidím zlo, neslyším zlo Kirgo
1988 Rocket Gibraltar Rocket Gibraltar
1988 Podnikavá dívka Podnikavá dívka
1986 Hořkost Hořkost

Režie:

2004 Za mořem Za mořem
1996 Albino Alligator Albino Alligator