Kirsten Dunst

Kirsten Dunst
Povolání: herec

43

Počet fanoušků

Rodné jméno: Kirsten Caroline Dunst
Národnost: americká
Datum narození: 30. 04. 1982
 

Filmografie

2007 Spider-Man 3 Spider-Man 3
2005 Marie Antoinetta Marie Antoinetta Marie-Antoinette
2004 Wimbledon Wimbledon
2004 Věčný svit neposkvrněné mysli Věčný svit neposkvrněné mysli
2004 Spider-Man 2 Spider-Man 2
2003 Kaena: Proroctví Kaena: Proroctví
2003 Úsměv Mony Lisy Úsměv Mony Lisy
2002 Muž, který zabil Muž, který zabil Sofia Mellingerová
2002 Spider-Man Spider-Man
2001 Lepší společnost Lepší společnost
2001 Šílená / Krásný Šílená / Krásný
2000 Město hazardu Město hazardu Lidda Doyles
2000 Vrána 3: Návrat Vrána 3: Návrat
1999 Ďáblova čísla Ďáblova čísla Hannah Stern
1999 Krása na zabití Krása na zabití Amber Atkins
1999 Čmuchalky Čmuchalky Betsy Jobsová
1999 Smrt panen Smrt panen
1998 Malí válečníci Malí válečníci Christy Fimpleová
1997 Anastázie Anastázie
1997 Odvážné srdce Odvážné srdce Bonnie
1997 Vrtěti psem Vrtěti psem
1996 Matka noc Matka noc mladá Resi
1994 Interview s upírem Interview s upírem Claudia
1994 Hamouni Hamouni
1994 Malé ženy Malé ženy malá Amy
1990 Ohňostroj marnosti Ohňostroj marnosti
1989 Povídky z New Yorku Povídky z New Yorku