Kurt Russell

Kurt Russell
Povolání: herec

počet fanoušků

40

Rodné jméno: Kurt Vogel Russell
Národnost: americká
Datum narození: 17. 03. 1951
 

Filmografie:

2007 Grindhouse: Auto zabiják Grindhouse: Auto zabiják Kaskadér Mike
2006 Poseidon Poseidon
2005 Škola superhrdinů Škola superhrdinů
2005 Snílek Snílek
2002 Temný stín nad L.A. Temný stín nad L.A.
2001 Vanilkové nebe Vanilkové nebe
1998 Žoldák: Legie zkázy Žoldák: Legie zkázy
1997 Únos Únos
1996 Útěk z L.A. Útěk z L.A.
1993 Tombstone Tombstone
1992 Zhoubná vášeň Zhoubná vášeň
1991 Oheň Oheň Steven McCaffrey / otec
1989 Zimní lidé Zimní lidé
1989 Tango a Cash Tango a Cash
1988 Tequila Sunrise Tequila Sunrise
1987 Přes palubu Přes palubu
1986 Velké nesnáze v malé Číně Velké nesnáze v malé Číně
1984 Odpolední směna Odpolední směna Štístko Lockhart
1983 Silkwoodová Silkwoodová
1982 Věc Věc
1981 Útěk z New Yorku Útěk z New Yorku
1980 Ojetá auta Ojetá auta Rudy
1964 Guns of Diablo Guns of Diablo
1963 Stalo se na světové výstavě Stalo se na světové výstavě
Přidejte se k nám