Ladislav Šimek

Ladislav Šimek
Povolání: herec

34

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 21. 06. 1923
 

Filmografie

1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící Ciolkovskij
1980 Na koho to slovo padne... Na koho to slovo padne... okresní tajemník pro výstavbu
1980 Romaneto Romaneto
1979 Kam nikdo nesmí Kam nikdo nesmí
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí filatelista Stanislav Procházka
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Stín létajícího ptáčka Stín létajícího ptáčka
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové! funkcionář z okresu
1975 Vlčí halíř Vlčí halíř
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Holka na zabití Holka na zabití lékař
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý poslanec Josef Haken
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů Skoumal
1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Cesty mužů Cesty mužů předseda družstva Kaška
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu