Ladislav Županič

Ladislav Županič
Povolání: herec

49

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 09. 08. 1943
 

Filmografie

2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále burzián
2004 Kameňák 3 Kameňák 3
2004 Kameňák 2 Kameňák 2 ředitel Eda
2003 Kameňák Kameňák ředitel Eda
2001 Vůně vanilky Vůně vanilky
1999 Nebát se a nakrást Nebát se a nakrást nadporučík Hanák
1999 Princezna ze mlejna 2 Princezna ze mlejna 2
1994 Princezna ze mlejna Princezna ze mlejna
1990 Divoká svině Divoká svině
1988 Piloti Piloti
1988 Kamarád do deště Kamarád do deště
1987 Černá punčocha Černá punčocha Štěrba
1987 Kam doskáče ranní ptáče Kam doskáče ranní ptáče Brabec
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Vyhrávat potichu Vyhrávat potichu
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1979 Paragraf 224 Paragraf 224 Janda
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1978 Hrozba Hrozba
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1962 Život bez kytary Život bez kytary