Leelee Sobieski

Leelee Sobieski
Povolání: herec

počet fanoušků

21

Rodné jméno: Liliane Rudabet Gloria Elsveta Sobieski
Národnost: americká
Datum narození: 10. 06. 1983
 

Filmografie:

2009 Veřejní nepřátelé Veřejní nepřátelé
2007 Ve jménu krále Ve jménu krále
2002 Max Max Liselore von Peltz
2001 Jízda do pekel Jízda do pekel
2001 Povstání Povstání
2001 Skleněný dům Skleněný dům
2000 Nejpevnější pouto Nejpevnější pouto
1999 Eyes Wide Shut / Spalující touha Eyes Wide Shut / Spalující touha
1999 Nepolíbená Nepolíbená Aldys
1999 Johanka z Arku Johanka z Arku Johanka z Arcu
1998 Vojákova dcera nepláče Vojákova dcera nepláče
1997 Z džungle do džungle Z džungle do džungle
Přidejte se k nám