Leland Orser

Leland Orser
Povolání: herec

23

Počet fanoušků

Rodné jméno: Leland Jones Orser
Národnost: americká
Datum narození: 10. 09. 1960
 

Filmografie

2006 Berlínské spiknutí Berlínské spiknutí Bernie Teitel
2004 Klíč k vraždě Klíč k vraždě Edmund Cutler
2003 Porota Porota
2002 Mladší bráška Mladší bráška Travis
2001 Pearl Harbor Pearl Harbor major Jackson
1999 Sběratel kostí Sběratel kostí
1998 Šest pohřbů a jedna svatba Šest pohřbů a jedna svatba
1998 Zachraňte vojína Ryana Zachraňte vojína Ryana
1997 Vyděrači Vyděrači
1997 Vetřelec: Vzkříšení Vetřelec: Vzkříšení
1996 Útěk z L.A. Útěk z L.A.
1995 Pirani útočí Pirani útočí
1995 Sedm Sedm