Lenka Kořínková

Lenka Kořínková
Povolání: herec

43

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 02. 03. 1956
 

Filmografie

2003 Jak básníci neztrácejí naději Jak básníci neztrácejí naději Sylvie
1993 Konec básníků v Čechách Konec básníků v Čechách Vránová
1991 Corpus delicti Corpus delicti Jana
1991 Kafka Kafka
1982 Jak svět přichází o básníky Jak svět přichází o básníky Vránová
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Žena pro tři muže Žena pro tři muže
1978 Deváté srdce Deváté srdce
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí Růžena
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Hrozba Hrozba
1978 Sólo pro starou dámu Sólo pro starou dámu
1978 Radost až do rána Radost až do rána
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1976 Dveře Dveře dívka v půjčovně
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem Klára Studničková
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Profesoři za školou Profesoři za školou
1975 Zrcadlo pro Kristýnu Zrcadlo pro Kristýnu
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Holky z porcelánu Holky z porcelánu Maruška Koudelková
1973 Láska Láska Olina
1972 Návraty Návraty Anička