Libuše Zemková

Libuše Zemková
Povolání: herec

12

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 15. 07. 1924
 

Filmografie

1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Punťa a čtyřlístek Punťa a čtyřlístek
1955 Jan Žižka Jan Žižka dvorní dáma
1954 Botostroj Botostroj žena na slavnosti
1953 Komedianti Komedianti Margit
1952 Slovo dělá ženu Slovo dělá ženu
1948 Návrat domů Návrat domů Jarmila
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš Anežka
1946 Nadlidé Nadlidé Jarmila
1943 Čtrnáctý u stolu Čtrnáctý u stolu Lydie