Lubomír Lipský st.

Lubomír Lipský st.
Povolání: herec

143

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 19. 04. 1923
 

Filmografie

2004 Kameňák 3 Kameňák 3 děda Poláček
2004 Kameňák 2 Kameňák 2 děda Poláček
2003 Kameňák Kameňák Poláček
2003 PF 77 PF 77
1999 Nebát se a nakrást Nebát se a nakrást vrátný
1999 Návrat ztraceného ráje Návrat ztraceného ráje Karel Rada
1994 Saturnin Saturnin
1986 Jsi falešný hráč Jsi falešný hráč
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Koloběžka první Koloběžka první soudní rada
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert Franc
1983 Tři veteráni Tři veteráni
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ Filip Vaněček
1977 Honza málem králem Honza málem králem loupežník
1976 Sváko Ragan Sváko Ragan
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové! Jouza
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna Sýkora
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje vrátný v servisu
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Metráček Metráček otec
1970 Pan Tau přichází Pan Tau přichází pohodný
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Georg Camel
1969 Blázinec v prvním poschodí Blázinec v prvním poschodí Jaroslav
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna Provazník
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Čest a sláva Čest a sláva farář
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika vrátný
1966 Dva tygři Dva tygři Lebeda
1966 Smrt za oponou Smrt za oponou
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský Koloušek
1962 Prosím, nebudit Prosím, nebudit
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá falešný SNB
1961 Černobílá Sylva Černobílá Sylva
1961 Florián Florián baron Eugen
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století zařizovač
1960 Páté oddělení Páté oddělení inž. Knapeš
1960 Ledoví muži Ledoví muži Menšík
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - psychiatr
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih Holpuch
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra instruptor autoškoly
1958 Tři přání Tři přání
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Kudy kam? Kudy kam? obhájce
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně Boček
1955 Psohlavci Psohlavci
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk Arnoštek
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě redaktor
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař alchymista
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Vítězná křídla Vítězná křídla
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Soudný den Soudný den
1949 Divá Bára Divá Bára mládenec
1948 Ves v pohraničí Ves v pohraničí
1946 V horách duní V horách duní