Lucie Žulová

Lucie Žulová
Povolání: herec

14

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 08. 12. 1952
 

Filmografie

1981 Monstrum z galaxie Arkana Monstrum z galaxie Arkana Biba
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Stíhán a podezřelý Stíhán a podezřelý
1975 Město nic neví Město nic neví
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku? učnice v železářství
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Vlaďka
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Lidunka Kotrbcová
1967 Pět holek na krku Pět holek na krku Jana
1965 Volejte Martina Volejte Martina