Luigi Hofman

Luigi Hofman
Povolání: herec

18

Počet fanoušků

Rodné jméno: Ludvík Hrabánek
Národnost: česká
Datum narození: 08. 05. 1879
 

Filmografie

1933 Okénko Okénko host v baru
1933 Dobrý tramp Bernášek Dobrý tramp Bernášek rozhodčí
1933 S vyloučením veřejnosti S vyloučením veřejnosti
1933 Její lékař Její lékař komerční rada Rybák
1932 Písničkář Písničkář
1932 Tisíc za jednu noc Tisíc za jednu noc
1932 Děvčátko, neříkej ne! Děvčátko, neříkej ne! návštěvník módní přehlídky
1932 Právo na hřích Právo na hřích
1932 Anton Špelec, ostrostřelec Anton Špelec, ostrostřelec muž v cylindru
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život člen městské delegace
1932 Zapadlí vlastenci Zapadlí vlastenci
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 Miláček pluku Miláček pluku otec
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský herec Tylovy družiny
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek průvodčí ve vlaku
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk papírník ve vazbě
1924 Chyťte ho! Chyťte ho! strážník
1921 Příchozí z temnot Příchozí z temnot