Lukáš Vaculík

Lukáš Vaculík
Povolání: herec

61

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 08. 06. 1962
 

Filmografie

2008 Jménem krále Jménem krále Marek z Vartemberka
2003 Jak básníci neztrácejí naději Jak básníci neztrácejí naději Karas
2002 Miláček Miláček
2002 Vyvraždění rodiny Greenů Vyvraždění rodiny Greenů
2000 Z pekla štěstí 2 Z pekla štěstí 2
1999 Princezna ze mlejna 2 Princezna ze mlejna 2
1998 O třech ospalých princeznách O třech ospalých princeznách Princ Emanuel
1998 Z pekla štěstí Z pekla štěstí
1995 Válka barev Válka barev
1993 Nahota na prodej Nahota na prodej Egon
1992 Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu Tomáš
1991 Tankový prapor Tankový prapor
1990 Divoká srdce Divoká srdce Dlužný výstřel - Orlov
1989 Oznamuje se láskám vašim Oznamuje se láskám vašim Kája
1988 Kamarád do deště Kamarád do deště
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Král Drozdí brada Král Drozdí brada Jan
1984 Láska z pasáže Láska z pasáže Pavel
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil zpěvák šlágru
1983 Vítr v kapse Vítr v kapse
1981 Zakázaný výlet Zakázaný výlet
1981 Neříkej mi majore! Neříkej mi majore! chlapec
1980 Zlatá slepice Zlatá slepice
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště Kajda