M. Night Shyamalan

M. Night Shyamalan
Povolání: herec

počet fanoušků

16

Rodné jméno: Manoj Nelliyattu Shyamalan
Národnost: indická
Datum narození: 06. 08. 1970
 

Filmografie:

2008 Stalo se Stalo se
2006 Žena ve vodě Žena ve vodě
2004 Vesnice Vesnice
2002 Znamení Znamení
2000 Vyvolený Vyvolený
1999 Šestý smysl Šestý smysl

Režie:

2008 Stalo se Stalo se
2006 Žena ve vodě Žena ve vodě
2004 Vesnice Vesnice
2002 Znamení Znamení
2000 Vyvolený Vyvolený
1999 Šestý smysl Šestý smysl
1998 Úplně vzhůru Úplně vzhůru
Přidejte se k nám