Martin Frič

Martin Frič
Povolání: reziser

89

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 29. 03. 1902
 

Filmografie

1970 Muž, který rozdával smích Muž, který rozdával smích
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1935 Ať žije nebožtík Ať žije nebožtík
1933 Dvanáct křesel Dvanáct křesel
1932 Funebrák Funebrák kancelista
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Sherlock Holmes
1928 Páter Vojtěch Páter Vojtěch
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk Turek ve vazbě/reportér z "Bohémie"
1924 Chyťte ho! Chyťte ho!

Režie:

1968 Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života
1967 Přísně tajné premiéry Přísně tajné premiéry
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek
1964 Obraz Obraz
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk
1963 Král Králů Král Králů
1962 Slzy, které svět nevidí Slzy, které svět nevidí
1961 Námluvy Námluvy
1960 Bílá spona Bílá spona
1959 Princezna se zlatou hvězdou Princezna se zlatou hvězdou
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola
1958 Povodeň Povodeň
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně
1955 Psohlavci Psohlavci
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař
1950 Past Past
1949 Pětistovka Pětistovka
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1948 Návrat domů Návrat domů
1947 Varúj...! Varúj...!
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky
1947 Polibek ze stadionu Polibek ze stadionu
1946 Třináctý revír Třináctý revír
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1943 Experiment Experiment
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová
1942 Valentin Dobrotivý Valentin Dobrotivý
1941 Tetička Tetička
1941 Hotel Modrá hvězda Hotel Modrá hvězda
1941 Těžký život dobrodruha Těžký život dobrodruha
1941 Roztomilý člověk Roztomilý člověk
1940 Muzikantská Liduška Muzikantská Liduška
1940 Druhá směna Druhá směna
1940 Katakomby Katakomby
1939 Jiný vzduch Jiný vzduch
1939 Muž z neznáma Muž z neznáma
1939 Cesta do hlubin študákovy duše Cesta do hlubin študákovy duše
1939 Eva tropí hlouposti Eva tropí hlouposti
1938 Krok do tmy Krok do tmy
1938 Škola, základ života! Škola, základ života!
1937 Hordubalové Hordubalové
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra
1937 Mravnost nade vše Mravnost nade vše
1937 Lidé na kře Lidé na kře
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci
1935 Ať žije nebožtík Ať žije nebožtík
1935 Jedenácté přikázání Jedenácté přikázání
1934 Poslední muž Poslední muž
1934 Mazlíček Mazlíček
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1933 S vyloučením veřejnosti S vyloučením veřejnosti
1933 Dvanáct křesel Dvanáct křesel
1933 Život je pes Život je pes
1933 Revizor Revizor
1932 Anton Špelec, ostrostřelec Anton Špelec, ostrostřelec
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1929 Varhaník u sv. Víta Varhaník u sv. Víta
1928 Páter Vojtěch Páter Vojtěch