Martin Klebba

Martin Klebba
Povolání: herec

23

Počet fanoušků

Národnost: americká
Datum narození: 23. 06. 1969
 

Filmografie

2007 Piráti z Karibiku - Na konci světa Piráti z Karibiku - Na konci světa
2006 Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže
2005 Americano Americano Matador
2004 Van Helsing Van Helsing
2003 Policajti na baterky Policajti na baterky
2003 Strašidelný dům Strašidelný dům
2003 Od kolébky do hrobu Od kolébky do hrobu
2003 Looney Tunes: Zpět v akci Looney Tunes: Zpět v akci
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2002 Austin Powers: Goldmember Austin Powers: Goldmember
2002 Ztracený a nalezený Ztracený a nalezený
2002 Smoochy Smoochy
2002 Muži v černém 2 Muži v černém 2
2001 Kdo hulí, ten umí Kdo hulí, ten umí
2001 Planeta opic Planeta opic