Martin Štěpánek

Martin Štěpánek
Povolání: herec

37

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 11. 01. 1947
 

Filmografie

2008 Jménem krále Jménem krále Markvart z Vartemberka
2001 Královský slib Královský slib vyslanec princezny
1996 Pasáž Pasáž hlavní vrátný
1980 Kotva u přívozu Kotva u přívozu televizní režisér
1980 Ten svetr si nesvlíkej Ten svetr si nesvlíkej
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1974 Sokolovo Sokolovo
1972 Vlak do stanice Nebe Vlak do stanice Nebe
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce Zdeněk
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku!
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou Flirt se slečnou Stříbrnou Hartman
1968 Objížďka Objížďka Olda
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Šerif za mrežami Šerif za mrežami
1965 Alibi na vodě Alibi na vodě kajakář
1964 Obžalovaný Obžalovaný Kudrna mladší