Marton Csokas

Marton Csokas
Povolání: herec

22

Počet fanoušků

Národnost: novozélandská
Datum narození: 30. 06. 1966
 

Filmografie

2010 Alenka v říši divů Alenka v říši divů Charles Kingsleigh
2007 Romulus, můj otec Romulus, můj otec
2005 6. Batalion 6. Batalion
2005 Aeon Flux Aeon Flux Trevor Goodchild
2005 Ústav Ústav
2003 Proud času Proud času
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Celeborn
2002 Než se staneš superstar Než se staneš superstar Shad Kern
2002 xXx xXx
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2001 Déšť Déšť Cady
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Celeborn
2000 Opičí maska Opičí maska Nick Maitland
2000 Tři panáci Tři panáci