Mathieu Kassovitz

Mathieu Kassovitz
Povolání: herec

16

Počet fanoušků

Národnost: francouzská
Datum narození: 03. 08. 1967
 

Filmografie

2008 Louise-Michel Louise-Michel farmář
2005 Mnichov Mnichov Robert
2002 Asterix & Obelix: Mise Kleopatra Asterix & Obelix: Mise Kleopatra fyziognomik
2002 Amen Amen Riccardo Fontana
2001 Nevěsta přes internet Nevěsta přes internet Jurij
2000 Amélie z Montmartru Amélie z Montmartru Nino Quincampoix
1999 Jakub lhář Jakub lhář Herschel
1996 Můj pasák Můj pasák Clément
1995 Nenávist Nenávist

Režie:

2000 Purpurové řeky Purpurové řeky
1995 Nenávist Nenávist