Michael Caine

Michael Caine
Povolání: herec

76

Počet fanoušků

Rodné jméno: Maurice Joseph Micklewhite
Národnost: anglická
Datum narození: 14. 03. 1933
 

Filmografie

2009 Harry Brown Harry Brown Harry Brown
2008 Is Anybody There? Is Anybody There? Clarence
2008 Temný rytíř Temný rytíř
2007 Slídil Slídil
2006 Potomci lidí Potomci lidí
2005 Moje krásná čarodějka Moje krásná čarodějka otec Isabel - Nigel Bigelow
2005 Pan Rosnička Pan Rosnička Robert Spritzel
2004 Křižovatka osudu Křižovatka osudu Henry Lair
2003 Vysloužilí lvi Vysloužilí lvi
2002 Austin Powers: Goldmember Austin Powers: Goldmember Nigel Powers
2002 Tichý Američan Tichý Američan
2001 Tekoucí písek / Pohyblivé písky Tekoucí písek / Pohyblivé písky
2000 Zlaťák Zlaťák
2000 Smrt Jacka Doddse / Poslední přání Smrt Jacka Doddse / Poslední přání
2000 Slečna Drsňák Slečna Drsňák
2000 Sejměte Cartera Sejměte Cartera
2000 Quills - Perem markýze de Sade Quills - Perem markýze de Sade
1999 Láska až za hrob Láska až za hrob
1999 Pravidla moštárny Pravidla moštárny
1998 Tichý hlas Tichý hlas
1997 20.000 mil pod mořem 20.000 mil pod mořem kapitán Nemo
1996 Krev a víno Krev a víno Victor
1992 Bez roucha Bez roucha Lloyd Fellowes
1990 Pan Osud Pan Osud Mike/Mr. Destiny
1988 Jack Rozparovač Jack Rozparovač šéfinspektor Frederick Abberline
1988 Špinaví, prohnilí lumpové Špinaví, prohnilí lumpové
1988 Není Sherlock jako Holmes Není Sherlock jako Holmes
1987 Čelisti 4: Pomsta Čelisti 4: Pomsta Hoagie Newcombe
1987 Čtvrtý protokol Čtvrtý protokol
1986 Hana a její sestry Hana a její sestry Elliot
1986 Mona Lisa Mona Lisa Mortwell
1986 Půlměsíční ulice Půlměsíční ulice
1985 Sladká svoboda Sladká svoboda
1984 Za to může Rio Za to může Rio
1983 Rita / Rita se vzdělává Rita / Rita se vzdělává
1981 Ruka Ruka
1981 Vítězství / Návrat k vítězství / Nerovný zápas Vítězství / Návrat k vítězství / Nerovný zápas
1980 Ostrov Ostrov Blair Maynard
1980 Oblečen na zabíjení Oblečen na zabíjení dr. Elliott
1979 Po dobrodružství Poseidonu / Za dobrodružstvím Poseidonu / Dobrodružství ... Po dobrodružství Poseidonu / Za dobrodružstvím Poseidonu / Dobrodružství ...
1978 Roj Roj
1977 Příliš vzdálený most Příliš vzdálený most
1976 Orel přistál / Orel přistává Orel přistál / Orel přistává plk Steiner
1975 Muž, který chtěl být králem Muž, který chtěl být králem Leachy Carnehan
1975 Spiknutí Spiknutí
1975 Angličanka / Romantická Angličanka Angličanka / Romantická Angličanka
1974 Marseillská smlouva Marseillská smlouva John Deray
1972 Zee a spol. Zee a spol.
1972 Slídil Slídil
1971 Únos Únos
1970 Poslední údolí Poslední údolí
1970 Příliš pozdní hrdina Příliš pozdní hrdina
1969 Loupež po Italsku Loupež po Italsku Charlie Croker
1968 Špinavá hra Špinavá hra
1967 Mozek za miliardu dolarů Mozek za miliardu dolarů Harry Palmer
1966 Sedmkrát žena Sedmkrát žena
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress Agent Palmer: Případ Ipcress Harry Palmer
1964 Zulu Zulu poručík Gonville