Michael Clarke Duncan

Michael Clarke Duncan
Povolání: herec

33

Počet fanoušků

Rodné jméno: Michael Clarke Duncan
Národnost: americká
Datum narození: 10. 12. 1957
 

Filmografie

2008 Delgo Delgo
2008 Kung Fu Panda Kung Fu Panda
2007 Mimzy Mimzy
2007 Slipstream Slipstream
2006 Škola svádění Škola svádění
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2005 Ostrov Ostrov Starkweather
2004 Pronásledovaný Pronásledovaný
2004 Rychlý Stripes Rychlý Stripes
2004 Agentky D.E.B.S. Agentky D.E.B.S.
2004 Legenda o Jiřím a drakovi Legenda o Jiřím a drakovi Tarik
2003 Medvědí bratři Medvědí bratři
2002 Král Škorpion Král Škorpion Baltazar
2001 Jako kočky a psi Jako kočky a psi
2001 Planeta opic Planeta opic
2000 Můj soused zabiják Můj soused zabiják Frankie Figs
1999 Snídaně šampiónů Snídaně šampiónů
1999 Zelená míle Zelená míle
1998 Skandál! Skandál!
1998 Klub hráčů Klub hráčů
1998 Noc v Roxbury Noc v Roxbury
1995 Pátek Pátek