Michael Clarke Duncan

Michael Clarke Duncan
Povolání: herec

33

Počet fanoušků

Rodné jméno: Michael Clarke Duncan
Národnost: americká
Datum narození: 10. 12. 1957
 

Filmografie

2008 Delgo Delgo
2008 Kung Fu Panda Kung Fu Panda
2007 Mimzy Mimzy
2007 Slipstream Slipstream
2006 Škola svádění Škola svádění
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2005 Ostrov Ostrov Starkweather
2004 Pronásledovaný Pronásledovaný
2004 Rychlý Stripes Rychlý Stripes
2004 Agentky D.E.B.S. Agentky D.E.B.S.
2004 Legenda o Jiřím a drakovi Legenda o Jiřím a drakovi Tarik
2003 Medvědí bratři Medvědí bratři
2002 Král Škorpion Král Škorpion Baltazar
2001 Planeta opic Planeta opic
2001 Jako kočky a psi Jako kočky a psi
2000 Můj soused zabiják Můj soused zabiják Frankie Figs
1999 Snídaně šampiónů Snídaně šampiónů
1999 Zelená míle Zelená míle
1998 Skandál! Skandál!
1998 Klub hráčů Klub hráčů
1998 Noc v Roxbury Noc v Roxbury
1995 Pátek Pátek