Michael Madsen

Michael Madsen
Povolání: herec

55

Počet fanoušků

Rodné jméno: Michael Soren Madsen
Národnost: americká
Datum narození: 25. 09. 1958
 

Filmografie

2009 Na cestě bez návratu Na cestě bez návratu J. Marcone
2009 Green Lantern: První let Green Lantern: První let
2008 Pekelná jízda Pekelná jízda Pán
2008 House House Tin Man / Úředník
2007 Zuby nehty Zuby nehty
2007 Vstupní brána Vstupní brána
2006 Scary Movie 4 Scary Movie 4
2006 Afghanistán Afghanistán Cooper
2005 Stopař duchů Stopař duchů
2005 BloodRayne BloodRayne Vladimir
2005 Poslední výsadek Poslední výsadek
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
2004 Frankenstein Frankenstein Detektiv Harker
2004 Blueberry Blueberry Wallace Sebastian Blount
2003 Šílený rande Šílený rande
2003 Michael Jackson: Number Ones Michael Jackson: Number Ones
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu Frank McGregor
2000 Pátá oběť Pátá oběť
2000 Nezvaný host Nezvaný host Ben
2000 V pravé poledne V pravé poledne
2000 Falešný únos Falešný únos agent Briggs
1999 Krutý trest / Vlčice Krutý trest / Vlčice
1998 Mutant 2 Mutant 2 Press Lenox
1997 Krycí jméno Donnie Brasco Krycí jméno Donnie Brasco Sonny Black
1997 Vysoký cíl / Terč: Prezident USA Vysoký cíl / Terč: Prezident USA
1996 Boss Boss Eddie Hall
1995 Mutant Mutant Preston Lennox
1994 Wyatt Earp Wyatt Earp
1994 Útěk do Mexika Útěk do Mexika
1993 Zachraňte Willyho! Zachraňte Willyho!
1992 Zhasnutá světla Zhasnutá světla
1992 Ve stínu gangu Ve stínu gangu
1992 Baby Snatcher Baby Snatcher
1991 Thelma a Louise Thelma a Louise
1991 The Doors The Doors
1989 Zabij mě znovu Zabij mě znovu
1987 Smrt miluje přesnost Smrt miluje přesnost
1984 O závod s měsícem O závod s měsícem
1984 Přirozený talent Přirozený talent
1983 Válečné hry Válečné hry