Michal Pavlata

Michal Pavlata
Povolání: herec

počet fanoušků

48

Národnost: česká
Datum narození: 15. 07. 1945
 

Filmografie:

2007 Operace Silver A Operace Silver A gestapák
2006 Swingtime Swingtime
2006 Poslední vlak Poslední vlak
1990 Vracenky Vracenky
1989 Skřivánčí ticho Skřivánčí ticho
1985 Pohádka o Malíčkovi Pohádka o Malíčkovi
1981 Upír z Feratu Upír z Feratu
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1976 Boty plné vody Boty plné vody Honza
1974 Pavlínka Pavlínka
1974 Kvočny a Král Kvočny a Král příslušník VB
1974 Na startu je delfín Na startu je delfín
1973 Zlá noc Zlá noc
1973 Třicet panen a Pythagoras Třicet panen a Pythagoras student
1973 Půlnoční kolona Půlnoční kolona
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1969 Hvězda Hvězda
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek
Přidejte se k nám