Michal Pešek

Michal Pešek
Povolání: herec

29

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 04. 05. 1959
 

Filmografie

1994 Akumulátor I. Akumulátor I.
1990 Poslední motýl Poslední motýl
1990 Divoká srdce Divoká srdce
1985 Mravenci nesou smrt Mravenci nesou smrt Petr
1982 Od vraždy jenom krok ke lži Od vraždy jenom krok ke lži Michal
1981 Křtiny Křtiny Honza Ryzec
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu mladík fotograf
1980 Cukrová bouda Cukrová bouda Rudi
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1978 Setkání v červenci Setkání v červenci
1976 Smrt mouchy Smrt mouchy