Michel Galabru

Michel Galabru
Povolání: herec

46

Počet fanoušků

Národnost: francouzská
Datum narození: 27. 10. 1922
 

Filmografie

2009 Mikulášovy patálie Mikulášovy patálie ministr
2005 Kouzelný kolotoč Kouzelný kolotoč
2003 Velká potopa Velká potopa
2000 Herci Herci
1996 Můj pasák Můj pasák starý zákazník
1990 Uranus Uranus
1989 Francouzská revoluce Francouzská revoluce abbé Maury
1986 Pěstuj si pravačku Pěstuj si pravačku admirál
1984 Náš příběh Náš příběh Emil Pecqueur
1983 Vražedné léto Vražedné léto
1983 Děda se dal na odboj Děda se dal na odboj Jean-Robert, řečený Papy
1982 Četník a četnice Četník a četnice rotmistr Gerber
1980 Únos aut Únos aut
1980 Klec bláznů II Klec bláznů II Simon Charrier
1980 Lakomec Lakomec mistr Jacques
1979 Policajt nebo rošťák Policajt nebo rošťák
1978 Klec bláznů Klec bláznů Simon Charrier
1978 Zpověď jen pro sebe Zpověď jen pro sebe
1978 Láska s otazníkem Láska s otazníkem prokurátor
1978 Četník a mimozemšťané Četník a mimozemšťané rotmistr Gerber
1977 Stepující stonožka Stepující stonožka
1976 Vrátný od Maxima Vrátný od Maxima
1976 Soudce a vrah Soudce a vrah
1974 Dvě dívky v jednom pyžamu Dvě dívky v jednom pyžamu Canavese
1973 Životní šance Životní šance
1973 Krysy z temnot Krysy z temnot Komisař Lalatte / Superintendant
1973 Domovník Domovník Robert Foraz
1973 Velký bazar Velký bazar
1971 Jo Jo Tonelotti
1970 Četník ve výslužbě Četník ve výslužbě rotmistr Gerber
1967 Tonoucí se stébla chytá Tonoucí se stébla chytá
1966 Angelika a král Angelika a král komorník Bontemps
1962 Knoflíková válka Knoflíková válka Bacailléův otec