Mickey Rourke

Mickey Rourke
Povolání: herec

45

Počet fanoušků

Rodné jméno: Philip Andre Rourke Jr.
Národnost: americká
Datum narození: 16. 09. 1952
 

Filmografie

2008 Informátoři Informátoři Peter
2008 Smrtící úder Smrtící úder
2008 Wrestler Wrestler
2006 Stormbreaker Stormbreaker
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2005 Domino Domino Ed Mosebey
2004 Muž v ohni Muž v ohni Jordan
2003 Tenkrát v Mexiku Tenkrát v Mexiku
2002 Šňup Šňup
2001 Přísaha Přísaha
2000 Věznice Věznice
2000 Sejměte Cartera Sejměte Cartera
1998 Černý čtvrtek Černý čtvrtek Kasarov
1997 Vyvolávač deště Vyvolávač deště
1996 9 a 1/2 týdne II 9 a 1/2 týdne II John Gray
1994 Poslední psanec Poslední psanec
1994 Trestanec F.T.W. Trestanec F.T.W.
1990 Hodiny zoufalství Hodiny zoufalství Michael Bosworth
1989 Smyslná orchidej Smyslná orchidej
1989 Francesco Francesco Francesco
1989 Fešák Johnny Fešák Johnny John Sedley
1988 Homeboy Homeboy
1987 Modlitba za umírající Modlitba za umírající Martin Fallon
1987 Štamgast Štamgast
1987 Andělské srdce Andělské srdce Harry Angel
1985 Rok Draka Rok Draka
1984 Papež z Greenwich Village Papež z Greenwich Village
1983 Rumble Fish Rumble Fish
1982 Bistro Bistro
1981 Žár těla Žár těla
1980 Nebeská brána Nebeská brána Nick Ray