Miguel Ferrer

Miguel Ferrer
Povolání: herec

32

Počet fanoušků

Národnost: americká
Datum narození: 07. 02. 1955
 

Filmografie

2008 Liga spravedlivých: Nová hranice Liga spravedlivých: Nová hranice
2005 Policajtem proti své vůli Policajtem proti své vůli
2002 Sluneční země Sluneční země
2000 Traffic - nadvláda gangů Traffic - nadvláda gangů
1998 Legenda o Mulan Legenda o Mulan
1997 Pan Magor Pan Magor
1997 Noční letec Noční letec
1997 Osvícení Osvícení
1994 Miliónový šek Miliónový šek
1993 Zabiják Zabiják
1993 Sledování Sledování
1993 Tajný agent Royce Tajný agent Royce
1993 Žhavé výstřely 2. Žhavé výstřely 2.
1992 Twin Peaks Twin Peaks
1990 Chůva / Anděl strážný Chůva / Anděl strážný Ralph Hess
1989 Pomsta Pomsta
1987 Robocop Robocop
1984 Okamžik záblesku Okamžik záblesku
1984 Star Trek III: Pátrání po Spockovi Star Trek III: Pátrání po Spockovi