Mikuláš Huba

Mikuláš Huba
Povolání: herec

29

Počet fanoušků

Národnost: slovenská
Datum narození: 12. 10. 1919
 

Filmografie

1983 Putování Jana Amose Putování Jana Amose
1978 Poéma o svedomí I. - II. Poéma o svedomí I. - II.
1977 Advokátka Advokátka primář
1976 Americká tragédia Americká tragédia
1975 Šepkajúci fantóm Šepkajúci fantóm
1975 Horúčka Horúčka Buchala
1973 Skrytý prameň Skrytý prameň
1966 Živý bič Živý bič
1965 Smrť prichádza v daždi Smrť prichádza v daždi
1960 Na pochode sa vždy nespieva Na pochode sa vždy nespieva inž. Barič
1959 Letiště nepřijímá Letiště nepřijímá Lipták
1956 Posledná bosorka Posledná bosorka
1952 Akce B Akce B maj. SNB
1952 Únos Únos
1951 Boj sa skončí zajtra Boj sa skončí zajtra
1948 Vlčie diery Vlčie diery
1947 Varúj...! Varúj...!