Míla Myslíková

Míla Myslíková
Povolání: herec

104

Počet fanoušků

Rodné jméno: Bohumila Myslíková
Národnost: česká
Datum narození: 14. 02. 1933
 

Filmografie

1993 Konec básníků v Čechách Konec básníků v Čechách maminka
1987 Figurky ze šmantů Figurky ze šmantů štajgrová
1987 Jak básníkům chutná život Jak básníkům chutná život Štěpánova matka
1986 Není sirotek jako sirotek Není sirotek jako sirotek matka Verunky
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Láska z pasáže Láska z pasáže vedoucí provozovny
1984 Kukačka v temném lese Kukačka v temném lese Frau Kramer
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert matka Čerepatky
1984 Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze Štěpanova matka
1983 O statečném kováři O statečném kováři hospodská
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící ředitelka
1982 Má láska s Jakubem Má láska s Jakubem Mášina matka
1982 Jak svět přichází o básníky Jak svět přichází o básníky Šafránková
1981 Nevera po slovensky Nevera po slovensky Ještěrčiaková
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1979 Muzika pro dva Muzika pro dva Doucková
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ Květa Vacáková
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“ kostymérka Anička
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Řeknem si to příští léto Řeknem si to příští léto
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát Růženka
1976 Parta hic Parta hic Oli Hnízdová
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem Koutná, Jitčina matka
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové! hajná
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa Božena
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Kroupová
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Plavení hříbat Plavení hříbat
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Kubešová
1974 Kdo hledá zlaté dno Kdo hledá zlaté dno kantýnská Marcela
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Matylda
1974 Holky z porcelánu Holky z porcelánu vedoucí skladu Světla Janíková
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta Antošová
1973 Údolí krásných žab Údolí krásných žab
1973 Tři oříšky pro Popelku Tři oříšky pro Popelku
1973 Přijela k nám pouť Přijela k nám pouť
1972 Návraty Návraty Máňa, Josefova manželka
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce Horáčkova příbuzná
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti Bláhová
1971 Metráček Metráček matka
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1971 Babička I., II. Babička I., II. Prošková
1970 Tvář pod maskou Tvář pod maskou
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna švadlena
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1969 Zabitá neděle Zabitá neděle
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Spravedlnost pro Selvina Spravedlnost pro Selvina
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Soukromá vichřice Soukromá vichřice
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Znamení raka Znamení raka
1966 Poslední růže od Casanovy Poslední růže od Casanovy
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích sousedka
1965 Strašná žena Strašná žena
1965 Škola hříšníků Škola hříšníků
1965 Hrdina má strach Hrdina má strach dívka
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole
1964 Místenka bez návratu Místenka bez návratu učitelka
1964 Místo v houfu Místo v houfu tajemníkova žena
1964 Strakatí andělé Strakatí andělé
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika šenkýřka
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk Emka
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský
1962 Závrať Závrať
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce Anna
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk Květa Marčanová