Milan Kindl

Milan Kindl
Povolání: herec

39

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 02. 04. 1929
 

Filmografie

1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí vrátný v baru   
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Lvi salónů Lvi salónů
1978 Pod Jezevčí skálou Pod Jezevčí skálou
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Klíč Klíč
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! gangster
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! uhlíř
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Happy end Happy end
1967 Klec pro dva Klec pro dva
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii?
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Bílá paní Bílá paní zaměstnanec komunálu
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů
1964 Starci na chmelu Starci na chmelu
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1962 Praha nultá hodina Praha nultá hodina
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá
1961 Ďáblova past Ďáblova past
1959 První parta První parta