Milan Klásek

Milan Klásek
Povolání: herec

24

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 05. 10. 1932
 

Filmografie

1984 Prodloužený čas Prodloužený čas
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště Panelstory aneb Jak se rodí sídliště příslušník VB
1977 Hněv Hněv role neučena
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1965 Škola hříšníků Škola hříšníků