Milena Dvorská

Milena Dvorská
Povolání: herec

96

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 07. 09. 1938
 

Filmografie

2007 Maharal – tajemství talismanu Maharal – tajemství talismanu tajemná žena
2005 Panic je nanic Panic je nanic prodavačka
2001 Muž, který vycházel z hrobu Muž, který vycházel z hrobu Šašková
2001 Znásilnění Znásilnění
2000 Z pekla štěstí 2 Z pekla štěstí 2
1998 Z pekla štěstí Z pekla štěstí
1996 Kamenný most Kamenný most matka
1991 Corpus delicti Corpus delicti Milena
1987 MÁG MÁG Durasová
1986 Případ žárlivého muže Případ žárlivého muže
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Noc smaragdového měsíce Noc smaragdového měsíce Jarmila
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Koloběžka první Koloběžka první rybářka
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící arcivévodkyně
1982 Schůzka se stíny Schůzka se stíny
1980 Citová výchova jednej Daše Citová výchova jednej Daše Kohútová
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu Bartoníčková
1979 Neohlížej se, jde za námi kůň! Neohlížej se, jde za námi kůň! maminka
1978 Hrozba Hrozba Daniela
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny královna Eliška
1976 Malá mořská víla Malá mořská víla čarodějnice
1976 Smrt mouchy Smrt mouchy
1976 Odysseus a hvězdy Odysseus a hvězdy matka v roce 2000
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Outratová
1973 Láska Láska Eva
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1973 Adam a Otka Adam a Otka teta
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1971 Tatínek na neděli Tatínek na neděli
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Pan Tau a samá voda Pan Tau a samá voda maminka
1970 Kapitán Korda Kapitán Korda Kordová
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí Františkova žena
1968 Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života Kaplanová
1966 Jeden deň pre starú paniu Jeden deň pre starú paniu Heda
1966 Znamení raka Znamení raka
1966 Poslední růže od Casanovy Poslední růže od Casanovy
1962 Prosím, nebudit Prosím, nebudit
1955 Anděl na horách Anděl na horách