Milka Balek - Brodská

Milka Balek - Brodská
Povolání: herec

96

Počet fanoušků

Rodné jméno: Matylda Balek-Brodská
Národnost: česká
Datum narození: 26. 12. 1888
 

Filmografie

1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt žena
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí žena u výslechu
1959 První a poslední První a poslední
1959 Pět z milionu Pět z milionu svatebčanka
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola plátenice
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - sousedka
1958 Kasaři Kasaři žena myjící okno
1958 Povodeň Povodeň
1957 Páté kolo u vozu Páté kolo u vozu babička v redakci
1956 Muž v povětří Muž v povětří účastnice ohňostroje
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk sousedka na pavlači
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Kam s ním? Kam s ním? babka s fajfkou
1952 Mladá léta Mladá léta žena s pokladničkou
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství
1950 Past Past dozorkyně
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1949 Daleká cesta Daleká cesta stará židovská žena
1948 Návrat domů Návrat domů domovnice se žehličkou
1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“ host v hotelu
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš žena vystupující z vlaku
1947 Znamení kotvy Znamení kotvy
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví harfenistka
1947 Parohy Parohy dáma u věštkyně
1946 Průlom Průlom
1946 Třináctý revír Třináctý revír
1944 Prstýnek Prstýnek
1944 Kluci na řece Kluci na řece zákaznice u Timtěla
1943 Bláhový sen Bláhový sen klepna
1942 Host do domu Host do domu host penzionu
1942 Městečko na dlani Městečko na dlani žena havíře
1942 Valentin Dobrotivý Valentin Dobrotivý
1941 Rukavička Rukavička
1941 Advokát chudých Advokát chudých návštěvnice hospody
1940 Okénko do nebe Okénko do nebe černá dáma v baru
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové biletářka Žofie
1940 Píseň lásky Píseň lásky
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1939 Ženy u benzinu Ženy u benzinu
1939 Humoreska Humoreska sousedka
1939 Lízino štěstí Lízino štěstí teta z Ptačic
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1938 Druhé mládí Druhé mládí domovnice
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče sousedka
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1938 V pokušení V pokušení
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí sekretářka u Faulknera
1937 Děvčata, nedejte se ! Děvčata, nedejte se ! majitelka penziónu
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky Pilná
1937 Panenství Panenství majitelka zprostředkovatelny práce
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe Blichtová
1937 Filosofská historie Filosofská historie zákaznice u řezníka
1937 Žena na rozcestí Žena na rozcestí
1937 Děvče za výkladem Děvče za výkladem drbna Šimůnková
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra úřednice v redakci
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr bytná
1936 Irčin románek Irčin románek ředitelka
1936 Velbloud uchem jehly Velbloud uchem jehly
1935 Maryša Maryša sousedka peroucí prádlo
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci návštěvnice ochotnického divadla
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1935 Cácorka Cácorka zákaznice
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání Kocourkova žena
1933 Madla z cihelny Madla z cihelny teta
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1933 S vyloučením veřejnosti S vyloučením veřejnosti
1933 Strýček z Ameriky Strýček z Ameriky
1932 Písničkář Písničkář
1932 Načeradec, král kibiců Načeradec, král kibiců žena u soudu
1932 Děvčátko, neříkej ne! Děvčátko, neříkej ne! šatnářka
1932 Funebrák Funebrák švagrová Plicové
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál sousedka
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk baronka
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 Kariéra Pavla Čamrdy Kariéra Pavla Čamrdy malostranská teta
1930 C. a k. polní maršálek C. a k. polní maršálek hospodyně
1930 Vendelínův očistec a ráj Vendelínův očistec a ráj
1929 Varhaník u sv. Víta Varhaník u sv. Víta
1929 Takový je život Takový je život
1928 Páter Vojtěch Páter Vojtěch vwsnická drbna
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk Švejkova zákaznice
1926 Falešná kočička Falešná kočička asistentka MUDr. Vernera
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové